ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙOΤΗΤΑΣ

Η ΜΕΤΡΟΝ Α.Ε., ευαισθητοποιημένη στην ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της, από το 1999 πιστοποιείται για την Ασφάλεια και την Ποιότητα των προϊόντων που σας παρέχει. Ενημερωμένη και εναρμονισμένη πάντα με τις τρέχουσες αλλαγές της νομοθεσίας, η ΜΕΤΡΟΝ Α.Ε. σήμερα φέρει πιστοποιήσεις σύμφωνα με τα πρότυπα BS EN ISO 9001:2015  καθώς και BS EN ISO 22000:2005.

QMS-9001_2015-ELL-page-001

Η ΜΕΤΡΟΝ Α.Ε. έχει πλήρως καθετοποιημένη παραγωγή, το οποίο σημαίνει ότι προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένες υπηρεσίες από την ιδέα και το σχεδιασμό μέχρι την τελική εκτύπωση και τις ειδικές επεξεργασίες της συσκευασίας, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες τής κάθε περίπτωσης.

Οι βασικές συνιστώσες της ποιότητας της ΜΕΤΡΟΝ Α.Ε. είναι η αγάπη για τη δουλειά και το μεράκι των ανθρώπων που δουλεύουν καθημερινά για τη βελτίωση τής ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών, με στόχο όχι απλά να ικανοποιήσουν, αλλά να ενθουσιάσουν τους πελάτες. Όλοι οι εργαζόμενοι συμμετέχουν ενεργά στην προσπάθεια αυτή, τηρώντας υψηλές προδιαγραφές και πρότυπα παραγωγής, σύμφωνα πάντα με την εθνική και κοινοτική νομοθεσία και εφαρμόζοντας πιστά τις συμφωνίες με προμηθευτές και πελάτες.

 

Quality-systems-control-equipment